mitä maksaa, mitä sisältää?

Jokainen keikka suunnitellaan ja sovitaan sen mukaan, minkälaisesta tilaisuudesta on kysymys.

Karkeasti keikkapäivät jakautuvat ennen klo. 19 tapahtuviin päiväkeikkoihin, sekä 19 jälkeen tapahtuviin iltakeikkoihin. Arkikeikat ovat edullisempia, kuin viikonloppukeikat, koska kysyntää on silloin vähemmän. Lopulliseen hintaan vaikuttaa myös keikan pituus.

Yllä luetelluista tekijöistä riippuen keikan lopullinen hinta on n.250-750€.

Hinta sisältää aina kaiken esiintymiseen tarvittavan, kuten äänentoiston ja esiintymisvalot. Yksityistilaisuuksissa mukana on aina myös oma mikrofoni esimerkiksi kaasoa/bestmania, sekä mahdollisia puheita varten. Lisäksi yksityistilaisuuksissa on mahdollista soittaa taukomusiikkia Matin äänentoiston kautta. Lisähinnasta äänentoiston voi myös vuokrata loppuillaksi, kun varsinainen trubaduurin esitys päättyy.

Häissä ja syntymäpäivillä

Häät ja synttärit noudattavat yleensä tiettyä kaavaa, mutta poikkeukset vahvistavat säännön. Tavallisesti trubaduuri saapuu paikalle siinä vaiheessa, kun juhlaväki on syömässä.

Roudaus tapahtuu vartissa eikä varsinaista sound checkiä yleensä tarvita lainkaan. Tästä syystä trubaduurin saapuminen ei aiheuta häiriötä.

Joskus Matti soittaa ja laulaa jo kahvittelun taustalla n.30min ja jatkaa esitystään myöhemmin illalla, kun juhlaväen menojalka alkaa vipattaa. Joskus taas trubaduuri saapuu paikalle vasta siinä vaiheessa, kun täysi härdelli on jo päällä. Tällöin tykitys voi alkaa samantien, yleensä jaettuna kahteen tai kolmeen settiin.


Varsinkin häissä aikataulut yleensä pettävät ja trubaduuri on siihen varautunut. Matti suhtautuu myönteisesti myös nopeasti vaihtuviin tilanteisiin, suunnitelmanmuutoksiin ja pieniin aikataulujen venymisiin, eivätkä ne iltakeikalla vaikuta sovittuun hintaan mitenkään.

Ja nämä ovat vain esimerkkejä. Millaiset juhlat sinä järjestät? Laita Matille viestiä jo tänään!

Firman juhlissa

Firman juhlat eroavat muista yksityistilaisuuksista siltä osin, että muuta ohjelmaa on tavallisesti enemmän. Juhlissa voi olla useampien esiintyjien lisäksi esimerkiksi palkintojenjakoa ja puheita. Useasti on myös niin, että juhlissa on joku tietty teema, johon esiintyjienkin toivotaan taipuvan. Tällaisessakin tapauksessa Matti on varma valinta!